A Travellerspoint blog

Før avreise

Forberedelser, forberedelser.....

semi-overcast 16 °C

Ja, da er det straks to uker til avreise Australia... Jesus... (Hjeeeeeelp…!!!) Men nå er jeg hvertfall veldig glad for at jeg begynte prosessen så tidlig, med påmelding ca 4-5 måneder i forveien - for det er MYE som skal ordnes!!!! Si opp jobben, fremleie leilighet, fylle ut papirer, ta vaksiner, innhente og oversette attester, lese om Australia og danne seg et bilde av hva man har i vente. Rydde, kaste, flytte ting, finne ut hva skal ha med seg og hva man ikke skal ha med seg. Kjøpe, bestille og avbestille. Og ikke minst finne måter å tjene litt ekstra penger på før avreise. Jeg må innrømme at det har vært noen søvnløse/urolig netter pga bekymring knyttet til økonomi. Blir det nok? Har jeg nok til hjemturen på tre måneder uten jobbing? Får jeg nok jobb der nede? Osv... Så det har blitt litt maling på Syversen i ferien, det har blitt besluttet å ta en mindre ferieuke enn planlagt (noe som vel ikke akkurat var dumt...for jeg trengte ikke så mye ferie nå :-)), og så har jeg begynt å jobbe noen ettermiddager/kvelder på gamle-jobben for å tjene litt ekstra. 12 timers arbeidsdag pluss trening er fint! Men det er utrolig hva man får til når man er motivert! (noe som vel egentlig er et tegn/en bekreftelse på at det er noe Anita har manglet de siste årene.. :-)) Og som jeg har sagt; bedre å jobbe seg i hjel her enn der nede, for lønningene der nede tilsvarer ikke akkurat noen juristlønn her... (selv om den ikke er så altfor mye å skryte av den heller, hehe..).

SÅ! Da tror jeg hvertfall at jeg har det meste under kontroll - om ikke annet. Det gjenstår jo en del å gjøre enda. Men med litt oppgaver spredt utover de siste to ukene skal det gå i boks. Jeg mener iallefall å ha oversikt over det som skal gjøres. Og dessuten, som jeg alltid sier; alt ordner seg! :-)

Jeg hadde jo et aldri så lite ”farewell-party” med venner på lørdag, hvor vi var ute og spiste på Barcelona Tapas Bar på løkka – min desiderte favoritt restaurant i Oslo! Maten er HELT fantastisk (og anbefales herved til alle som ikke allerede har prøvd den). Veldig koselig at dere som var der kom; det setter jeg stor pris på :-)
Så blir det jo en tur ut med folk fra jobben fredagen før jeg drar, og det skal bli veldig koselig det også.

Så da gjenstår det vel å sende denne linken til alle mine venner, og håpe at ALLE tar seg tid til å skrive noen ord i ny og ne. Selv om jeg er ute og opplever masse nytt vil jeg fortsatt veldig (!) gjerne være oppdatert på alt spennende og ikke spennende som skjer her hjemme!!!

Posted by Anittus 18:25 Archived in Norway Tagged preparation

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Da tester vi detta. Harru kommi fram?
Brorsan

by tomsy

Halla! Ja, jeg har kommet frem! I gaer ganske sent. Og i dag har det var informasjonsmoete og jeg er helt kjoert i hodet.. Har faatt en to dagers jobb da, i morgen og mandag. Det de kaller labour-work, picking and packing... Yuhuu.. Men det er da en start.. Skal proeve aa faa skrevet litt i bloggen naa, saa les mer der :-)

by Anittus

Hei igjen. Hvordan har du hatt det på hesteryggen? Spent å høre . Og nå er du sikkert blitt kjent med flere hyggelige mennesker og fått vært blant hester og vært mye ute i naturen. er jo moro å høre hvordan naturen er der du har vært nå en uke. og så blir det å jobbe litt igjen.Her er det høst vær med regn i dag men ellers har det vært ganske bra denne uka. sol og flotte høstfarver.Og hos deg er det sommer.Gleder meg til å se hva du har opplevd siste uka.Interessant dette. Ha det godt. Erna.

by aunte

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint